Örkelljunga Lantmannaaffär

Örkelljunga lantmannaaffär!!

 

 

Vi är företaget med kunden och service i fokus. Vårt mål är att kunden ska vara nöjd och glad efter att haft kontakt med oss! Vi har ett stort och brett upptagningsområde från Skåne i Söder till djupaste skogen i Småland och Halland i norr.

Närhet, service, kvalitet och kunskap är våra ledord. Hoppas du känner det när du besöker oss, oavsett om det i egenskap av lantbrukare, småföretagare, villaägare eller hantverkare på proffsnivå!

 

Under många år har vi varit en självklar aktör för lantbruk, hantverkare och privatpersoner genom vårt breda sortiment av lantbruksprodukter, byggvaror och en butik fylld med allt man kan önska sig för trädgård, skog och till hemmafixare. Ingen kund eller fråga är för liten eller för stor, vi löser det mesta med vår fantastiska personal som har en bred kompetens inom många områden.

Kom in och botanisera i vår mysiga butik, vår personal står redo att serva er med allt vad ni behöver.

Hos oss kan du få hjälp med material till ditt nästa projekt. Som en del i Bolist kedjan hittar du ett stort sortiment hos oss och våra duktiga byggsäljare är redo att hjälpa dig. Saknar du någon maskin så har vi även ett stort utbud av hyrmaskiner, så som Padda, byggställning, golvslipmaskin m.m.

Behöver du gödning, plast, foder, fröer mm. Finns våra lantbrukssäljare här för er. Kolla med oss om du vill göra en bra affär!

Hos oss kan du även tanka, med egen mack så försörjer vi bygdens befolkning och förbipasserande kunder med bensin och diesel dygnet runt. Under våra öppettider har du även möjlighet att tanka miljöbensin på lösvikt från Aspen. Vi ombesörjer även försäljning av diesel och eldningsolja ut till kund. Hos oss kan du köpa träpellets både i säck och på bulk så du håller dig varm i vinterkylan. Fråga oss!

Det har hänt mycket i butiken under de senare decennierna. Vi har byggt om och byggt till lokalerna, breddat både sortiment och vår kundkrets och fortsatt att utveckla vår egen kompetens inom allt från lantbruk, husdjur och trädgård till färg och byggmaterial. Men hjärtat i verksamheten är och förblir densamma.

Vi har anpassat butiken efter kundernas önskemål. Vi har ett otroligt brett sortiment, bra öppettider och kan tillgodose våra kunders behov.

Varmt välkomna till oss!

 


Kategorier i: , ,