Om oss

Örkelljunga lantmannaaffär!!

Välkomna till oss på Örkelljunga Lantmannaaffär!!

Vi är företaget med kunden och servicen i fokus vårt mål är att kunden ska vara nöjd och glad efter att haft kontakt med oss! Vi har ett stort och brett upptagningsområde från Skåne i Söder till djupaste skogen i Småland och Halland i norr.

Närhet, service, kvalitet och kunskap – det är ledorden vi jobbar efter.

Under många år har vi varit en självklar aktör för lantbruk, byggare och privat personer genom vårt breda sortiment av Lantbruksprodukter, byggvaror och en butik fylld med allt man kan tänka sig för trädgård, skog, till hemma fixare. Ingen kund eller fråga är för liten eller för stor, vi löser det mesta vår fantastiska personal har en bred kompetens inom många områden så som bygg, lantbruk, häst, hund och katt.

Kom in och botanisera i vår mysiga Butik, vår duktiga personal står redo att serva er med allt vad ni behöver.

Hos oss kan du få hjälp med material för ditt nästa projekt vi har ett brett sortiment, våra duktiga byggsäljare är redo för att hjälpa dig

Behöver du Gödning, Plast, Foder mm då står våra Lantbrukssäljare redo att hjälpa er. Kolla med oss om du vill göra en bra affär!

Det har hänt mycket i butiken under de senare decennierna. Vi har byggt om och till lokalerna, breddat både sortiment och vår kundkrets och fortsatt att utveckla vår egen kompetens inom allt från lantbruk, husdjur och trädgård till färg och byggmaterial. Men hjärtat i verksamheten är och förbli densamma. Närhet, service, kvalitet och kunskap är våra ledord. Hoppas du känner det när du besöker oss, oavsett om det i egenskap av djurägare, småföretagare, villaägare eller byggare på proffsnivå!

Vi har anpassat butiken efter kundernas önskemål. Vi har rätt sortiment och bra öppettider och kan tillgodose våra kunders behov.