Dörrar

Ytterdörr

Det är mycket att tänka på när man köper ny ytterdörr. Hos oss hittar du ett brett urval av ytterdörrar till rätt pris.

Byta ytterdörr

Att byta en eller flera dörrar är en stor investering! En dörr kan med sin personlighet och känsla förändra en hel fasad och ge en gammal villa ett helt nytt uttryck. Dörren är entrén till ditt liv och skapar en förväntan om vad som händer där bakom och om vilka som bor där. När man köper en ny dörr är det alltså viktigt att den känns helt rätt.

Vad ska man tänka på när man köper ny dörr?

När man väljer dörr handlar det mesta om tycke och smak. Även om det inte finns några måsten, vill många att dörren ska gå i samma stil som sitt hus. Bor man ute på landet passar exempelvis en lantlig dörr ofta bra och bor man i en klassisk sekelskiftesvilla passar ofta en klassisk dörr bra. Men är du mer för att blanda stilar kan en klassisk dörr passa minst lika bra och ge liv åt ett lantligt hus, precis som att en lantlig, färgglad eller mönstrad dörr kan skapa ett häftigare uttryck på en funkisvilla. Förutom att fundera på utseendet är det viktigt att tänka på funktionaliteten. Ska dörren vara extra tålig mot ett rustikt friluftsliv på landet, stå emot tonåringens vredesutbrott eller hålla oinbjudna gäster borta genom ett larmsystem? Kanske vill du minska dina värmekostnader genom att skaffa en extraisolerad dörr? Med stora valmöjligheter inom funktion, säkerhet, personsäkerhet, brandklassning, ljudisolering och värmeisolering kan vi erbjuda en mängd tillval och tillbehör som personifierar din dörr, precis som du vill ha den.

Kom in till oss så hjälper vi dig!

Kent Aimosson 0435-80326


Swedoor

Swedoor erbjuder ett heltäckande sortiment av ytterdörrar. Oavsett om det gäller moderna ytterdörrar, traditionella ytterdörrar,  ytterdörrar med glas eller ytterdörrar med olika funktionskrav – i sortimentet finns ytterdörrar för de flesta behov oavsett om det är en förrådsytterdörr eller ett pampigt entreparti.

 

Klimatsmarta ytterdörrar

Våra ytterdörrar som är märkta med ECO är ett grönt val. På samma sätt som du kan välja ekologiska matvaror, kan du nu välja ECO som tillval till ytterdörren när du vill göra en extra insats för miljön. Samtidigt energisäkrar du ditt hus för framtida EU-krav. Det är också det rätta valet för dig som bygger passivhus, lågenergihus eller 0-energihus.


Diplomat

Diplomat erbjuder svensktillverkade ytterdörrar som är rustade för att stå emot ett typiskt svenskt klimat. Vi har ett brett sortiment av modeller som vi delat upp i fyra olika stilfamiljer, Modern, Nordisk, Klassisk och Lantlig. Flera av våra modeller går att få som enkeldörr, pardörr och garageport.

Ingela glas – Finns även som tät

Ingela garageport tät

Britta glas


Leksandsdörren

Våra hantverkare har flera generationers kunskap och känsla för träråvaran i sina händer. Sedan 1959 har vi lagt stort värde vid det genuina och långsiktigt hållbara, vid äkthet och traditionellt hantverkskunnande. Därför kan vi idag med stolthet leverera gedigna, högkvalitativa ytterdörrar som lever upp till de allra senaste teknologiska förväntningarna.

Det ska bara fungera.

Så är det alla dessa dagar då dörrhandtaget mjukt ligger i din hand. Dagarna då du är på väg ut eller in. Då dörren öppnas eller går igen med ett klick. Det är under alla dessa dagar då allt bara fungerar, som vi har nått vårt mål. Nämligen att leverera en gedigen och högkvalitativ ytterdörr till ditt hem.

Varaktig trygghet.

Genom att lägga handen på en av våra trädörrar upplever du den varaktiga tryggheten i dess solida form. Vi gör allt för att du ska känna dig säker på att din ytterdörr skyddar ditt hem. Därför samarbetar vi också med ledande experter på området dörrsäkerhet och inbrottsskydd.

Ytterdörren är pricken över i.

En dörr kan galant harmoniera med helheten på ditt hus eller kaxigt sticka ut och vara sin egen. Med en djup kunskap och känsla för material, färg och form lotsar vi dig mer än gärna genom vårt breda sortiment.


Vi har även garageportar från novoferm

Kom in till oss så hjälper vi dig!

Kent Aimosson 0435-80326