Butik

Välkomna till Örkelljunga Lantmannaaffärs butik!

Hos oss på Örkelljunga Lantmannaaffär hittar du det mesta för lantbruk, bygg och fritid. Vi har allt från foder och gödning till maskiner och arbetskläder av hög kvalitet. Vi erbjuder även ett stort utbud av målarfäger från Nordsjö, Falurödfärg, och Herdins. Vi har elverktyg från Metabo, Ryobi och Hikoki powertools. Allt för att kunna erbjuda det bästa sortimentet för dig som kund. 

Hitta det du behöver för skapa ett ordningsamt och härligt hem där du bestämmer kvaliten. Oavsett om det är för hemmet eller för att skapa en härlig fritid. Köp allt du behöver från Örkelljunga Lantmannaaffärs butik. Kom in till oss så hjälper vår duktiga personal er! 

Behöver du hjälp med rätt målarfärg?

Välj färg. Sen kulör. Att välja färg är ett stort beslut, som många inte ägnar en tanke till. För det är väl ingen skillnad på färg och färg. Eller? Vi på Örkelljunga Lantmannaaffär har expertisen och personalen för att vägleda och utbilda er. Vi erbjuder målarfärg från varumärkena Nordsjö, Falurödfärg, Teknos och Herdins. I mer än 100 år har Nordsjö utvecklat färg av högsta kvalité och med de senaste innovationerna för att ditt hus ska stå emot väder och vind, och se vackert ut år efter år och för kommande generationer. Vi har även då som nu gjort allt för att inspirera dig med kulörer för att du ska känna dig trygg i ditt kulörval, både när du köper nytt och när det är dags att måla om. För detta med kulörer är inte lätt och speciellt utomhus blir det ännu svårare.

Faktum är att det kan skilja en hel del från färg på olika meterial. Till exempel hur bra en färg skyddar fasaden, hur hållbar den är och hur perfekt resultatet blir. Kom in till oss så hjälper vi er!

 

Stort urval av elverktyg med kvalité

Här finns både elverktyg från varumärken som Metabo, Ryobi och Hikoki powertools. Även om du bara ska köpa en vanlig skruvdragare spelar verktygens kvalitet mycket stor roll för såväl hur bra arbetet kommer att gå, som resultatet anser vi på Örkelljunga Lantmannaaffär. Hos oss kommer du att hitta det du söker i denna kategori med hjälp av vår fantastiska personal för rådgivning och service. I denna kategori finns flera verktyg av hög kvalitet som kan användas till både stora och små byggen. Bra verktyg är en god investering som du inte kommer att ångra. Vi har verktyg som passar alla byggen oavsett om du är nybörjare eller proffs på att bygga. Det är smidigt att köpa verktyg hos oss på Örkelljunga Lantmannaaffär, här finns allt du behöver till riktigt bra priser. Dessutom håller alla varor mycket hög kvalitet.

Utrusta dig med rätt arbetskläder

Arbetskläder är ett måste oavsett om du ska bygga, måla, laga bilen eller något annat som kräver slitstarka och oömma kläder. Med rätt arbetskläder behöver du inte oroa dig över att kläderna skadas eller blir smutsiga. Hos oss på Örkelljunga Lantmannaaffär har vi tillgång till hela Bolist.se sortimentet men med utvalda artiklar i butiken. I underkategorin med arbetskläder och arbetsskor kan du införskaffa dig skor och handskar som gör att du går bekvämt men även skyddas av yttre påverkningar när du arbetar, vilket är speciellt viktigt under vinterhalvåret. Bland våra handskar erbjuder vi olika typer av handskar för de rätta ändamålet.

Alla vet vi hur mycket enklare det är att utföra arbetet om arbetskläderna är bekväma och sitter bra hela dagen. Arbetskläderna ska kännas sköna mot kroppen och ha bra passform. Därför erbjuder vi expertisen för att ta fram de rätta arbetskläderna för kvinnor och män specifikt utvalda för just ditt användande.

Stort utbud av foder & tillbehör till Smådjur

Örkelljunga Lantmannaaffärs butik har alla typer av produkter för dina smådjur som hund, katt, marsvin och hamster, marsvin, hamster, råtta, mus och iller. Hos oss hittar du foder och tillbehör till din hund, katt, marsvin och hamster. Vi har det viktigaste du behöver för att du och ditt djur ska må bra och trivas! Vi har produkter från många av de kända leverantörerna så som: Carrier, Doggy, Royal canin, Dogman, Bästis, Katty, Musch och Svenska foder mm.


Är du ny djurägare eller bara önskar ge ännu mer kärlek och bättre standard för dina djur? Tveka inte att kolla med oss om det är något du saknar, vi kan lösa det mesta. Vi är den lilla butiken med service i fokus!

Behov av hästfoder?

Vi har häst foder för alla behov!

Hos oss hittar du foder från Hippo, Krafft, Equsana, Fibergi, Salsa och Betfor! Vi har ett brett sortiment för att passa så väl proffs som hobby ryttare. Har du häst? Vet du vikten av att ge det rätta hästfoderet? Man behöver vara medveten om vad bra hästfoder kan innebära. Hos oss på Örkelljunga Lantmannaaffär finner du marknadens bästa hästfoder till bra priser, detta för att vi vill att hästarna ska ha tillgång till det allra bästa och inte kompromissas bort. Vår personal vill göra allt för din häst. Vi säljer mycket mer än bara hästfoder, men vet att efterfrågan på bra hästfoder är stor, och vi vill att alla hästägare där ute ska känna till att det går att hitta här hos oss.Du hittar även havre, korn, vete och blandsäds kross i 20kg säckar. Vi har även tillskott och mineralerna du behöver för hästens välbefinnande. Vi har tillskott från Biofarm och Foran equine.

Är det något ni saknar tveka inte kontakta oss, vår personal finns här för dig!

Ny produktkatalog från Hippo ute nu! Läs den HÄR

 

 

 

 

Önskar du rådgivning och hjälp? Tveka inte att kontakta vår personal!

Lovisa Svensson

0435-434872

lovisa@orkelljungalma.se

Peter Ljungberg 

0435-80327

peter.l@orkelljungalma.se

Therese von Hauswolff

0435-80328

therese@orkelljungalma.se