Vårfest 2024

Välkommen på Vårfest i Drakabygget

13 april

Lördagen den 13/4 bjuder vi in till Vårfest för att välkomna grönskan och ljuset! Men eftersom Örkelljunga Lantmannaaffär även fyller 85år i år så vill vi ha extra feststämning.

Vi har bjudit in flertalet av våra fantastiska leverantörer som kommer hit och visar upp och informerar om sitt sortiment. Se listan här nedan vilka som kommer och besöker oss.

Vi har även bjudit in lokala företag som visar upp sin verksamhet denna dag. Och som även kommer ha produkter till försäljning.

Som grädde på moset kommer det bli uppvisning av skogskörning med Hälde Hästkraft. Sigvard kommer hit och visar upp samspelet i skogen mellan häst och människa.

Ingen fest utan glass och hoppborg, eller hur? Så ta med hela familjen till Drakabygget! Hoppborgen kommer stå redo och vi bjuder alla barn på glass. Det blir tävlingar för både stora och små med fina vinster, vi kommer ha riktiga kalaspriser på kundfavoriter och mycket mer.

Och visst kan man bli hungrig efter shopping och en stund i hoppborgen. Så mellan kl. 11-14 bjuder vi alla kunder på grillad korv.

Så välkommen till oss den 13 april mellan kl. 9-15 så firar vi in våren tillsammans!

(vid regn erbjuds inte hoppborgen, samt begränsat antal korvar)

Leverantörer på plats:

Hozelock

Jape

Nordsjö/Akzo Nobel

Nils Ahlgren

Svenska Foder/Hippo

Södra Århult

Willab

Södra

Lokala aktörer:

Bengt Berg – Timmerkonstnär

Hälde Hästkraft – Skogskörning med häst

Karin Olsson – Hästterapeut

Bergs Barn – Westernmode

Rosengrens Svets

Viola Linnea – Försäljning av blommor

Listan kommer uppdateras allteftersom


Kategorier i: , , ,