Vi söker vikarierande butik/byggsäljare!

Säljare bygg och butik

Byggsäljare sökes till Bolist Örkelljunga, Örkelljunga Lantmannaaffär AB.

Örkelljunga Lantmannaaffär är i ett expansivt läge och erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats för en driven bygg- och butiksäljare under högsäsongen 2022 då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig.

Tjänsten fokuserar på försäljning inom bygg och maskiner och du har gärna god produktkännedom inom byggsektorn och erfarenhet av offertskrivning och rådgivning. Ett plus är om du även har kunskap om färg och järnvaror.

Som person är du social, flexibel och utåtriktad. Du är handlingskraftig och då tempot periodvis är högt behöver du vara stresstålig och noggrann.

Du brinner för försäljning och samarbetar gärna med andra och du har dessutom ett stort engagemang och månar om nya och befintliga kundrelationer.

Vi är en liten arbetsplats med ett nära samarbete mellan de olika områdena vilket betyder att du inte får vara främmande för att lära om och sälja varor inom alla våra varukategorier. God datorvana krävs.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Kent Aimosson 0435–80326 kent@orkelljungalma.se

Denna tjänst är ett vikariat t. om 30:e oktober, med möjlighet till förlängning för rätt person.

Tjänsten omfattar 100%

Tillträde efter överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag 13 februari 2022

Ansökan lämnas på plats till Kent Aimosson (0435–80326) eller Emil Råpsten (0435–80329) eller via mail till kent@orkelljungalma.se

Örkelljunga Lantmannaaffär ägs av Svenska Foder AB och Örkelljunga Lantmän med inriktning på lantbruk, trädgård, husdjur och bygg. Vår butik är ansluten till Djur och
Natur och BOLIST. Vi är 15 anställda och omsätter ca 130 miljoner.


Kategorier i: